Bienal ve İstanbul 2012

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

2 Aralık 2007 Pazar

Tartışmayı Başlatırken

Asırlar boyu pek çok medeniyetin beşiği olmuş, vaz geçilemeyecek evrensel değerlerin gizemli bir hazinesini barındıran benim de doğup büyüdüğüm İstanbulumuz için, yaşadığımız süreçte tanık olduklarımızın itici gücüyle artık bir şeyler yapabilme çabası içersine girme ve organize olma bilincine ulaşıyoruz.

Her geçen gün karşılaştığımız kültürel yıkımlar nedeniyle, artık saflık gibi algılanan sessiz halimizden gecikmeli de olsa sıyrılarak, ruhen-bedenen-zihnen her platformda ve her farklı boyutda var olmamızın gereğine tüm İstanbullular olarak daha çok inanmaya ve bu uğurda çetin bir mücadele içine girmeye başlıyoruz.

Bize emanet edilen kültürleri koruma ve yaşatmaya tüm insallık adına sürekli sadık kalabilmemiz dileğiyle, karşılaşacağımız zorlukları dayanıklı ve gelişen bir işbirliği ile aşılabilir kılmaya vakıf olabileceğimize yürekten inanıyor, desteğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Çizginin gücü

Popüler Yayınlar

Boğaz'da geçmişe yolcuuk

Milliyet Gazetesi - Türkiye haberleri

Telif hakları

cumhurkocalar@gmail.com İstanbul, Türkiye

Tüm sitelerde telif hakları saklıdır.

Bu veb sitesinde yayımlanan yazılar bu sitedeki orijinal linki verilerek kaynak gösterilmek ve yazarının adı mutlaka belirtilmek kaydıyla, ayrıca bir izin almadan internet üzerinden elektronik ortamda kullanılabilir. Yazıların basılı ortamda kullanımı için yazar izni gereklidir.